top of page

Vi leverer og monterer ulike typer stillas innenfor kategoriene haki, rullestillas eller "tak-over-tak-løsning". Disse leies ut til dagspris eller fastpris for lengre perioder.

Bedriften har et bredt utvalg av utstyr til private, industri, bygg- og anleggsarbeid. Vi tilbyr utleie av maskiner og kjøretøy som lift, minilaster, tilhenger og lastebil.

Fokus på HMS er meget høyt og egen kvalitetsplan er utarbeidet for å ivareta alle krav fra kunder og lovverkets forskrifter til sikkerhet, arbeidsmiljø og kvalitet. 

Susendal Bygdeservice driver utleie av maskiner og utstyr til private, industri, bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr ulike typer løsninger av våre produkter og i utstyrsparken har vi ett bredt og variert utvalg innenfor stillas, tak-over-tak-løsninger, lift og betongutstyr. 

 

Bedriftens HMS- og kvalitetssystem skal sikre at krav gitt fra myndighetene, kundene våre og oss selv blir fulgt både under planlegging, utføring, kontroller og oppfølging av virksomheten. Systemet er styrende for det forebyggende og utførende arbeidet i vår virksomhet. 

Ønsker du å se bilder fra våre tidligere oppdrag og prosjekter?
Siden "Referanser" gir deg et innblikk i hvilke løsninger vi kan tilby! 
 
 
 

VELKOMMEN TIL SUSENDAL BYGDESERVICE!

 

For informasjon eller tilbud:

 

+ 47 928 01 127
 
tobo@susendalbygdeservice.no
bottom of page